Extc.cz - Drogová internetová poradna
INTERNETOVÁ PORADNA

Zodpovězený dotaz

Pervitin, nepříjemné stavy, dojezd?

27.4.2016

Dotaz

Dobry den potřebovala bych poradit.. asi před pul rokem sem přestala užívat pervitin.. Nebrala sem ho dlouho asi 3 měsíce ale aplikovala se ho hned na poprvé injekčně. Vše bylo v pohodě. Ale jednoho dne mi den po uziti zacalo bejt strasne spatne mela sem šílený tlaky do hlavy svíral se mi krk trošku špatně se mi dýchalo a trochu me bolelo srdce. Bylo to siLeny hlavně ta hlava a krk. Do téd newim čím to bylo chtěla bych se zeptat jestli to byl dojezd nebo mužů bejt nějak nemocná.. Taky sem v ty době mela víc problemu v rodine. Někdy mam chuť si dat ale bojím se že se to bude opakovat a to už opravdu nechci. Můžete mi poradit jestli to byl opravdu silnej dojezd ?? Nebo něco jiného Dekuji

32836
 

Odpověď

Dobrý den,

ve svém dotazu popisujete negativní stavy, které jste zažila den po užití pervitinu, který nyní půl roku neberete. Věřím, že to muselo být velmi nepříjemné. Takto na dálku Vám nemůžeme s určitostí odpovědět, zda se jednalo o silný dojezd či něco jiného. Možné je obojí. Negativní stavy po pervitinu často způsobují různé příměsi, jindy záleží na fyzickém stavu (například případném oslabení, na únavě, apod.) či psychickém rozpoložení (zda jste ve stresu, ve špatné náladě, aj.). Píšete, že jste v té době měla více problémů v rodině, což také mohlo hrát roli.

Bohužel Vám nemůžeme my, ani nikdo jiný, s jistotou říci, že se podobné stavy po pervitinu nebudou opakovat, když si dáte znovu.

Pokud máte obavu o své zdraví, nebo se Vámi uvedené příznaky budou objevovat i bez pervitinu, můžete si nechat udělat různá vyšetření u lékaře, abyste zjistila, zda je něco v nepořádku.

Zdraví poradna EXTC

 

Aktuality

01.01.2024
Sleduj nás na FB či IG!

Veškeré další zajímavosti a aktuality týkající se nás nebo světa kolem psychoaktivních látek...

Více ...
11.06.2023
Konec zahřívanému tabáku s příchutí

Prezident Petr Pavel tento týden podepsal novelu zákona o ochraně veřejného zdraví, která mimo ji...

Více ...
02.06.2023
Chemsex – proč je to takový trend?

Jaké jsou dopady chemsexu na život? Hrozí rozvinutí závislosti? Již tuto sobotu 3.6.2023 můžete p...

Více ...
19.04.2023
Přednášky zdarma

Přijďte se dozvědět informace od zkušených odborníků na rozličná témata. Přednášku můžete navštív...

Více ...
22.03.2023
Jakými způsoby se dá užívat?

Chcete se dozvědět víc o způsobech užívání návykových látek? Nebo jak užívat s co nejmenšími rizi...

Více ...
Všechny aktuality