Extc.cz - Drogová internetová poradna
INTERNETOVÁ PORADNA

Zodpovězený dotaz

Dotaz

2.11.2016

Dotaz

Dobrý den. Mam takovy dotaz pokud jste teda odbornici. A nejlepší by bylo,kdybyste byli i uživatelé marihuany. Abyste mi lépe porozumněli. Kouřim marihuanu asi 15 let. Poslední dobou jsem se začal trochu omezovat. Poslední 2 roky. Už jsem mněl vice dnů bez hulení než kdysi. Asi tak 270 k 95 což byl úspěch. Když jsem hulil obden nebo každý den. Řekl jsem si dost začal jsem jezdit na kole chodit do posilovny. A trošku si davat do těla sport mě baví. Jnom se mi stala špatná udalost zemřel mi Táta. A ja začal hulit 2 krat vice. Jen se mi dějou divné věci čepi v krku udělala se mi kulička pod bradou. A mam strach z rakoviny. Řikam si ,že jsem posraný hypochondr. A že mi nic není. Že marihuana má velky potencial a naopak ,že dokaže lečit rakovinu.Pokud by to byla pharma a lidi by otom věděli Pharma by skrachovala. Hodně mě bolela hlava migreny nevolnost deprese dostal jsem se k fenixovym slzam a začal kapat 1 kapku denně a přidaval. A bylo mi líp. Zkusil jsem hodně drog LSD houby éčka koks . Ale zustal jsem u marihuany a i ted se snažim omezovat. Zahulim jen u playstationa nebo na nějaky

32455
 

Odpověď

Dobrý den,

díky za oslovení naší poradny. Váš e-mail bohužel zůstal nedokončen a bez konkrétní otázky. Budete-li chtít, tak jej prosím zkuste dopsat a zadat znovu. Rád Vám na něj odpovím.

Prozatím bych Vám chtěl napsat alespoň tolik, že moc oceňuji, že se snažíte "omezovat" a to i ve chvíli, kdy si procházíte takto těžkým obdobím. Častokrát přesně v takovýchto chvílích dochází k nebezpečí pádů a uklouznutí (např. s drogami), hledá se pevnější půda pod nohama a rozhoduje se o dalším směřování. Jak již jsem napsal výše, nerad bych se víc rozepisoval, dokud nevím, na co přesně byste se nás rád zeptal.

Zdraví Vás poradna EXTC

Aktuality

01.01.2024
Sleduj nás na FB či IG!

Veškeré další zajímavosti a aktuality týkající se nás nebo světa kolem psychoaktivních látek...

Více ...
11.06.2023
Konec zahřívanému tabáku s příchutí

Prezident Petr Pavel tento týden podepsal novelu zákona o ochraně veřejného zdraví, která mimo ji...

Více ...
02.06.2023
Chemsex – proč je to takový trend?

Jaké jsou dopady chemsexu na život? Hrozí rozvinutí závislosti? Již tuto sobotu 3.6.2023 můžete p...

Více ...
19.04.2023
Přednášky zdarma

Přijďte se dozvědět informace od zkušených odborníků na rozličná témata. Přednášku můžete navštív...

Více ...
22.03.2023
Jakými způsoby se dá užívat?

Chcete se dozvědět víc o způsobech užívání návykových látek? Nebo jak užívat s co nejmenšími rizi...

Více ...
Všechny aktuality