Extc.cz - Drogová internetová poradna
INTERNETOVÁ PORADNA

Zodpovězený dotaz

Extaze a fitness suplementy

14.1.2017

Dotaz

Dobry den, chtela jsem se zeptat. Extazi ksem uzila asi trikrat, pokazde bezvadny stav. Na silvestra jsem mela krystalek MDMA, tak bajecne. Vcera jsem byla v klubu na koncerte, koupila jsem si od znameho uz podruhe skvelou tabletu, kdyz jsem ji uzila drive, stacila mi pulka 0.4g tabletky a mela jsem stav asi 6h. Takze kvalita tablety je overena, i spoustou kamaradu. Vetsinou se snazim pred akci moc nejist, abyh mela silnejsi a delsi stav. Zacala jsem delat zavodne fitness, jsem v redukcni diete, takze mam primerene mnozstvi svalu a tuku ted mene, nez jsem mela, kdyz jsem nahazovala predesle extaze. Mam asi 70kg a 175 cm, je mi 17. Ke cviceni uzivam spoustu suplementu, bcaa, glutamin, aminokyseliny. Pred tim koncertem jsem si dala pulku te velke tabletky, coz me minule opravdu ,,odpalilo". Asi hodinu mi nto nenajelo, tak jsem psala kamaradovi od ktereho to mam, ten ze mam vzit druhou pulku. Cely koncert (priblizne 4h) mi to nnajelo, jen jsem mela vic emergie, asi jako po kafi. Kamarad mi druhy den rikal, ze mi to urcite zbrzdili zminovane suplementy. Muze to byt pravda? Drive jsem je uzivala v mensim mnozstvi.

32321
 

Odpověď

Dobrý den,

Váš dotaz je hodně specifický a spíše by měl směřovat na lékaře, případně výživové či fitness poradce. Jako nelékaři totiž neznáme možné kontraindikace a vzájemný vliv fitness suplementů, které užívate a extáze.

Obecně platí, že stejná látka může mít pokaždé jiný účinek, protože lidský organismus je pokaždé jinak připraven a jinak na drogy reaguje. Zároveň množství účinné látky v tabletách ze stejné série může být pokaždé jiné. Vše je navíc ovlivněno velkým množstvím faktorů jako je odpočatost, zdravotní stav, nárůst tolerance, výdej energie, kvalita a síla extáze (množství účinné látky) a ty všechny mohly hrát roli.

Pokud chcete, můžete se ještě zkusit zeptat v této internetové poradně, kde by lékař měl být k dispozici, případně zkusit hledat v diskuzních fórech fitness.

Zdraví poradna EXTC

Aktuality

01.01.2024
Sleduj nás na FB či IG!

Veškeré další zajímavosti a aktuality týkající se nás nebo světa kolem psychoaktivních látek...

Více ...
11.06.2023
Konec zahřívanému tabáku s příchutí

Prezident Petr Pavel tento týden podepsal novelu zákona o ochraně veřejného zdraví, která mimo ji...

Více ...
02.06.2023
Chemsex – proč je to takový trend?

Jaké jsou dopady chemsexu na život? Hrozí rozvinutí závislosti? Již tuto sobotu 3.6.2023 můžete p...

Více ...
19.04.2023
Přednášky zdarma

Přijďte se dozvědět informace od zkušených odborníků na rozličná témata. Přednášku můžete navštív...

Více ...
22.03.2023
Jakými způsoby se dá užívat?

Chcete se dozvědět víc o způsobech užívání návykových látek? Nebo jak užívat s co nejmenšími rizi...

Více ...
Všechny aktuality