Extc.cz - Drogová internetová poradna
INTERNETOVÁ PORADNA

Zodpovězený dotaz

Diazepam, testy

22.3.2017

Dotaz

Dobrý den. Občas nemohou spát včera jsem to nevydržel s mám diazepam( matka ho nedobrala) tak jsem si jeden ve 2 hodiny ráno vzal. Za 10 dní mi budou dělat speciální test na drogy z moči i krve. Nastupují k ochranným složkám čr. Aby bylo jasno nejsem zadnej fetak. Jen mám po operaci slepého střeva a jak jsem měsíc netrénoval s nedělal žádnej sport tak se mi těžko usíná..je mi 23 mě tim 171cm vážím 71 kg. Můžete mi s jistotou říci že test na drogy neukaze nic pozitivního? A kdybych si vzal jednou za čas diazepam 5mg jak dlouho se to drží v těle (po jaké dobe test na drogy detekuje obsah látky v krvi(moci). Jsem sportovec užívám wobwnzim, chloreu, vitamín c 1000mg, plus se snažím kvalitně jíst. Dekuji. Popřípadě pokud se to tam drží déle než 10 dní lze nějak oblbnout test na moc ? (myslím pití ostroperce apod?) Omlouvám se za stupidní dotaz je to moje chyba že sem si něco vzal ale ráno řídím auto a potřebuju spát aspoň tich 5 hodin. Díky :)

32197
 

Odpověď

Dobrý den,

Váš dotaz rozhodně není stupidní a chápu důvody, proč píšete. Diazepam je možné v krvi a moči odhalit maximálně do 7-10 dnů od posledního užití. To, že bude test negativni tedy s úplnou jistotou říct nejde, ale vzhledem k tomu, že rozmezí mezi užitím a testy je o něco málo delší než 10 dnů, je negativní výsledek pravděpodobnější.

Zaručený bezpečný návod na to jak "oblbnout" testy neexistuje. Co však může mírně napomoci urychlit odbourávání látky z těla, je kromě Vámi zmíněného pití čistících čajů, také zvýšená fyzická aktivita, dodržování zdravé životosprávy a případně sauna.

Zdraví poradna EXTC

Aktuality

01.01.2024
Sleduj nás na FB či IG!

Veškeré další zajímavosti a aktuality týkající se nás nebo světa kolem psychoaktivních látek...

Více ...
11.06.2023
Konec zahřívanému tabáku s příchutí

Prezident Petr Pavel tento týden podepsal novelu zákona o ochraně veřejného zdraví, která mimo ji...

Více ...
02.06.2023
Chemsex – proč je to takový trend?

Jaké jsou dopady chemsexu na život? Hrozí rozvinutí závislosti? Již tuto sobotu 3.6.2023 můžete p...

Více ...
19.04.2023
Přednášky zdarma

Přijďte se dozvědět informace od zkušených odborníků na rozličná témata. Přednášku můžete navštív...

Více ...
22.03.2023
Jakými způsoby se dá užívat?

Chcete se dozvědět víc o způsobech užívání návykových látek? Nebo jak užívat s co nejmenšími rizi...

Více ...
Všechny aktuality