Extc.cz - Drogová internetová poradna
INTERNETOVÁ PORADNA

Zodpovězený dotaz

Co máme dělat?

4.12.2017

Dotaz

Dobry vecer.narodilo se nam miminko-syncek..snubenke nasli v prvi den prej v moci metadon.ani ja ani snoubenka sme netusili coto vlastne je.delali jej dva dny pred porodem testy z mocu po infuzech a prej tohle tam ma...vuubec ale vubec netusime odkud.podle spravy je to kvalitativni rozbor ve kterem byl prej pozitivni nalez metadonu.kdyz si vyzadala sama testy znovu tak jej to udelali a byli negativni.ted umistnili zenu i syna do nejakeho centra protoze si mysli ze je zavisla nebo byla zavisla na heroinu.nikdy sme nebrali zadny drogy.maximalne droga-ja sem droga proni a ona droga prome.a nas malinky je spolocna droga.kdyz ji udelali v nemocnici jeste dalsi toxikologii tak vse bylo prej v poradku.malinky jezdravej.a atky je zdrava maminka.co mame delat? Chci je mit doma.. Hned ted. Mela jeste v nemocnici dva testy,ktere si vyzadala a byli negativni...mali ji propustit 2.12.2017 no socialni pracovnice to nepovolila a drzali je do 4.12.2017 jen kvuli tomu zemusi jit do centra pro deti.jenze.nikdy nic takovyho nebrala,vubec nevime.odkud to muze mit.pomozte.prosim.malinkej a maminka su zdravy.dwkuju

31848
 

Odpověď

Dobrý den,

je nám líto, že procházíte takto nepříjemnou a nestandardní situací a držíme palce, ať se co nejrychleji vyřeší.  Za daných okolností Vám mohu doporučit oslovení našich kolegů z bezplatné právní poradny A.N.O. a detailnější probrání zmíněných obtíží po telefonu (včetně možností právní obrany).

Za nás Vám takto na dálku přes internet bohužel nedokážu napsat víc a to i vzhledem k tomu, že se domnívám, že by vše již mělo být raději v dikci právníků a ty v našem týmu k dispozici nemáme.

Držíme palce! Poradna EXTC

Aktuality

01.01.2024
Sleduj nás na FB či IG!

Veškeré další zajímavosti a aktuality týkající se nás nebo světa kolem psychoaktivních látek...

Více ...
11.06.2023
Konec zahřívanému tabáku s příchutí

Prezident Petr Pavel tento týden podepsal novelu zákona o ochraně veřejného zdraví, která mimo ji...

Více ...
02.06.2023
Chemsex – proč je to takový trend?

Jaké jsou dopady chemsexu na život? Hrozí rozvinutí závislosti? Již tuto sobotu 3.6.2023 můžete p...

Více ...
19.04.2023
Přednášky zdarma

Přijďte se dozvědět informace od zkušených odborníků na rozličná témata. Přednášku můžete navštív...

Více ...
22.03.2023
Jakými způsoby se dá užívat?

Chcete se dozvědět víc o způsobech užívání návykových látek? Nebo jak užívat s co nejmenšími rizi...

Více ...
Všechny aktuality