Extc.cz - Drogová internetová poradna
INTERNETOVÁ PORADNA

Zodpovězený dotaz

Lysohlávky a testy na drogy

4.10.2018

Dotaz

Dobrý den mám dotaz chci tetka v sobotu zkusit s kamarádem houby (lysohlávky) nikdy jsem je nemnel a v práci máme drogový tester a dávají tam semtam náhodně líznout používají drager drugtest 5000 a chci se zeptat když si to dám v sobotu dejme tomu že třeba 15 houbiček víc ne tak jak dlouho se to drži ve slinách popřípadě v krvi a moči když si to dám v sobotu okolo 6 hodiny večerní nebo tak a v neděli už si nic dávat nebudu a ani to s ničím míchat nebo kombinovat s THC jen čistě houby jak dlouho se to drží v slinach váha okolo 78 80 kg výška tu tet nevím z hlavy musel bych se změřit ale jsem poměrně vysoký metabolismus mám celkem dobrý jen tak rychle neonemocnim nebo tak když byl kamarád nemocný a pil jsem od něho z jedné flašky nebo sem po něm dokouřil cigaretu tak jsem onemocněl asi týden potom. Maximálně alkohol bych si dal jinak nic děkuji za předem zodpovědný dotaz :)

31408
 

Odpověď

Dobrý den,

není v možnostech této poradny odpovídat obratem, přesto věřím, že odpověď pro Vás bude užitečná, ať už jste se o víkendu rozhodl s užitím jakkoli.

Z toho, co jsem našla, tak ani jedna varianta testovacích kazet tohoto přístroje neumí odhalit užití lysohlávek. 8 panelová varianta umí odhalit kokain, opiáty, benzodiazepiny, THC, amfetamin, pervitin, syntetický amfetamin, metadon a ketamin. V případě, že jste užil opravdu pouze lysohlávky, tak test nedetekuje nic.

Pro představu se lysohlávky drží v moči cca 1 - 3 dny. A ani s detailní znalostí váhy, výšky, metabolismu není možné určit přesnou dobu pro konkrétní případ. Na závěr mám ještě potřebu krátce dodat, že jakékoliv kombinování více psychoaktivních látek (alkohol nevyjímaje) zvyšuje riziko možných nežádoucích účinků a nadměrné zátěže pro organismus.

Zdraví poradna EXTC

Aktuality

01.01.2024
Sleduj nás na FB či IG!

Veškeré další zajímavosti a aktuality týkající se nás nebo světa kolem psychoaktivních látek...

Více ...
11.06.2023
Konec zahřívanému tabáku s příchutí

Prezident Petr Pavel tento týden podepsal novelu zákona o ochraně veřejného zdraví, která mimo ji...

Více ...
02.06.2023
Chemsex – proč je to takový trend?

Jaké jsou dopady chemsexu na život? Hrozí rozvinutí závislosti? Již tuto sobotu 3.6.2023 můžete p...

Více ...
19.04.2023
Přednášky zdarma

Přijďte se dozvědět informace od zkušených odborníků na rozličná témata. Přednášku můžete navštív...

Více ...
22.03.2023
Jakými způsoby se dá užívat?

Chcete se dozvědět víc o způsobech užívání návykových látek? Nebo jak užívat s co nejmenšími rizi...

Více ...
Všechny aktuality