Extc.cz - Drogová internetová poradna
INTERNETOVÁ PORADNA

Zodpovězený dotaz

Pervitin a divné chování

29.10.2018

Dotaz

Dobry den, uz nejaky ten patek neru pervitin, vikendove .. vwtsinou.. posledni tri mesice beru pervitin tak casto, ze uz ani nevim, kdy jsem jedla naposledy. Bereme ho s pritelem ted ty tri mesice vyhradne jen kvuli sexu. Pred tremi tydny jsme se snazili spat, ale on se zacal podovne chovat, celou noc si myslel ze mastirbiji a hledal ruzne pomucky v oerinach, dokonce si myslel ze mam nejake specialni kalhotky, ldyz se z oho vyspal uznal ze to bylo dovne a absurdni. Ale v tydnu si to myslel znova a probudil me., o vikendu kdyz jsme si dali jsme meli 12 hodin styk a kdyz sel do sprchy nainstalová telefon tak aby me nahral. Ja v pokoji zkousela “vylepsovat” moje puvabnou plet :-D ale neveri mi, tvrdi ze v nahravce jde slyset jak mastirbuji,abych ti zkratila, probehlo to jeste parkrat. Vzdy se omluvil a uznal chybu. Ted napśedy jsem sla spat a on se del konecne najist, kdyz jsem se probudila vypukla scena, ze jsem to zas delala. Tentokrat takne poridil video. Na videu jsem pod perinou a ta se hybe, vysvetluji si to tak, ze pokazde kdyz usinam pohybuji velym telem nebo nahama, lip se mi usina. Ale potom tam tacal hrat zvuk vzdychani jako kdybych si pustila porno. Ja o nicem nevim, musela bych vyhledat na movilu cidea a potom vse smazat z historie. Je mozne abych to vazne delala a nevedela o tom? Bohim se ze se jednou probudim buh vi kde.

31361
 

Odpověď

Dobrý den,

díky za dotaz. Umím si představit, že Vaše zkušenost vyvolává nejistotu, jestli se může dít něco, o čem nemáte tušení. Popravdě si netroufnu říct, kde je pravda. Pervitin umí docela dost zkreslovat realitu a vytvářet podobné situace. Od řady lidí, kteří pervitin užívají, jsem slyšela zkušenosti v podobném duchu, kdy se navzájem s partnerem nebo přítelem z něčeho podezírali, nepamatovali se na různé věci a hlavně pervitin byl příčinou spousty konfliktů.

Tím pádem si umím představit, že jsou možné obě varianty, možná od každé trochu. Navíc píšete o celkem intenzivním užívání pervitinu, to také hodně zintenzivňuje všechna negativa. To znamená, že při dlouhodobém užívání bez pauz je pravděpodobnější, že se něco takového stane. Buď to, že si člověk nepamatuje, co dělá anebo že podezírá ostatní z věcí, které nejsou pravda.

Pokud přes to všechno budete pervitin brát dál, určitě je lepší alespoň dodržovat dostatečný odstup mezi jednotlivými užitími, snažit se co nejvíc ubrat množství a hlavně dopřát tělu dostatek odpočinku a živin.

Zdraví poradna EXTC

Aktuality

01.01.2024
Sleduj nás na FB či IG!

Veškeré další zajímavosti a aktuality týkající se nás nebo světa kolem psychoaktivních látek...

Více ...
11.06.2023
Konec zahřívanému tabáku s příchutí

Prezident Petr Pavel tento týden podepsal novelu zákona o ochraně veřejného zdraví, která mimo ji...

Více ...
02.06.2023
Chemsex – proč je to takový trend?

Jaké jsou dopady chemsexu na život? Hrozí rozvinutí závislosti? Již tuto sobotu 3.6.2023 můžete p...

Více ...
19.04.2023
Přednášky zdarma

Přijďte se dozvědět informace od zkušených odborníků na rozličná témata. Přednášku můžete navštív...

Více ...
22.03.2023
Jakými způsoby se dá užívat?

Chcete se dozvědět víc o způsobech užívání návykových látek? Nebo jak užívat s co nejmenšími rizi...

Více ...
Všechny aktuality