Extc.cz - Drogová internetová poradna
INTERNETOVÁ PORADNA

Zodpovězený dotaz

Testy při nástupu do léčby

29.5.2020

Dotaz

Dobrý večer, chci se zeptat dnes je 29.5 a v úterý 2.6 nastupují do lecebny. Stim, že jsem se zas nechala kecnout ktomu abych si dala to bylo ve středu 28.5 okolo 16odpoledne. Nechci přijít do lecebnY pozitivní. Vím, že jsem si to měla uvědomit před tím než sem si dala a hold sem idiot a vím proč tam dobrovolné nastupují. Dala jsem si čáru tak 3cm a tak 0.15 do žíly. Prosim, můj dotaz je když budu hodně pit, dokazu si vyčistit tělo před těmi testy tam ??? Před vcerejskem jsem byla pred tydnem ve ctvrtek na interrupci a to jsem při cestě domů taky selhala jinak před interrupci jsem byla 2-3tydny čistá a po interrupci tento tYden také jen teď mám tedy velke bolesti a hodně silné krvácení se srazeninami velkych kusů krve, to prikladam za dopad toho, že jsem si zas dala, ale zítra stím zajdu k ženskému. Stemi léky co mi předepsal k vyléčení zánětu si myslím že to také zápasí proti sobeJedinne co mě drti tu moji pitomou hlavu je jestli tam v úterý nebudu pozitivni ... Nechci vidět ten utrápený výraz moji maminky, kdyby jí to tam takhle čerstvě pověděli

30802
 

Odpověď

Dobrý den,

děkujeme za dotaz. Naše odpověď k Vám dorazí zřejmě později, než byste potřebovala, za což se omlouvám. Běžně však odpovídáme do 7 pracovních dnů, viz pravidla poradny. V prvé řadě bych Vás chtěl podpořit v tom, abyste nepodceňovala bolesti a krvácení a pokud jste tak ještě neučinila nebo vše neodeznělo, určitě navštívila lékaře. Také bych Vás chtěl ocenit, že jste se rozhodla nastoupit do léčebny a doufám, že i přes drobné zaškobrtnutí v podobně užití menšího množství několik dnů před nástupem, proběhlo vše v pořádku.

Sice už výsledek testů zřejmě znáte, ale s jistotou by ho na základě Vámi zaslaných údajů stejně nešlo spolehlivě odhadnout. Vždy záleží kromě času, užitého množství, čistoty látky i na specifických vlastnostech Vašeho organismu a metabolismu, což může být do určité míry ovlivněno i zmíněným pitím tekutin a všeobecně životosprávou, dostatkem živin, vitamínů, pohybu a odpočinku. Také nepíšete, o jakou látku se vlastně jedná, předpokládám však, že jde o pervitin. Obecně lze říci, že lze očekávat výsledek spíše negativní, nicméně je možná i druhý varianta (orientační časy můžete najít v této tabulce). Rozumím nepříjemnosti situace, pokud testy vyšly opravdu pozitivní, přesto věřím tomu, že i tak lze vše řešit a do léčby následně opravdu nastoupit, i kdyby to nemělo být hned. Přeci jen podobné situace jsou poměrně obvyklé a patří k celému procesu.

Mnoho síly v léčbě přeje poradna EXTC

 

Aktuality

01.01.2024
Sleduj nás na FB či IG!

Veškeré další zajímavosti a aktuality týkající se nás nebo světa kolem psychoaktivních látek...

Více ...
11.06.2023
Konec zahřívanému tabáku s příchutí

Prezident Petr Pavel tento týden podepsal novelu zákona o ochraně veřejného zdraví, která mimo ji...

Více ...
02.06.2023
Chemsex – proč je to takový trend?

Jaké jsou dopady chemsexu na život? Hrozí rozvinutí závislosti? Již tuto sobotu 3.6.2023 můžete p...

Více ...
19.04.2023
Přednášky zdarma

Přijďte se dozvědět informace od zkušených odborníků na rozličná témata. Přednášku můžete navštív...

Více ...
22.03.2023
Jakými způsoby se dá užívat?

Chcete se dozvědět víc o způsobech užívání návykových látek? Nebo jak užívat s co nejmenšími rizi...

Více ...
Všechny aktuality